Groep 1-2Leerkrachten: Juf Nezahat Tuskan (ma-di), Juf Eline Oorebeek (woe-do-vr)

Email: n.tufan@dslwvo.nl - e.oorebeek@dslwvo.nl

NIEUWS UIT DE GROEP

Nieuwsbrief voor de klas van,
Eline Oorebeek - Nezahat Tufan Ozkanli - Ayfer Taskin  - Marielle Looij

November 2021 - Nummer: 4 - week: 45 en 46

THEMA: HERFST

Beste ouders/verzorgers,
In onze groep zijn we bezig met het thema ‘Herfst’’ van Kleuterplein. De blaadjes vallen van de bomen, kastanjes, eikels, nootjes overal op de grond. Wat gebeurt er veel buiten. De kinderen gaan samen met Raai de Kraai ontdekken wat er allemaal gebeurt nu het herfst is. In deze brief vindt u activiteiten om samen thuis te doen.

Tips voor thuis
Het weer buiten Gaat u met uw kind naar buiten? Kijk dan eerst samen naar het weer. Laat uw kind adviseren welke kleding aan te trekken. Of doe het tegenovergestelde van de weersomstandigheden. Trek bij mooi weer een jas aan, doe een sjaal om en zet een muts op. Laat uw kind u helpen met de juiste kleding. Het weer kijken Het is leuk om het weer op andere plekken in Nederland te bekijken. Kijk eens samen naar www.buienradar.nl. U kunt samen met uw kind kijken hoe de neerslag over het land trekt.

Hallo allemaal!
Ik ben Marielle Looije en ik loop sinds een aantal weken stage in groep 1/2 van De Savornin Lohmanschool. Ik ben elke donderdag en vrijdag op school en af en toe een hele week. Sommigen van jullie zullen mij al wel een keer gezien hebben, maar op deze manier hoop ik mij aan iedereen even kort voor te stellen. Ik zit momenteel in het derde jaar van de PABO op de Hogeschool van Ede. Dit is een eind weg, maar zelf ben ik gewoon afkomstig uit Rotterdam Vreewijk. Naast mijn studie ben ik geregeld op het handbalveld te vinden om ofwel zelf te spelen, ofwel een jeugdteam te coachen. Ik blijf tot februari in deze groep, waar ik het tot nu toe ontzettend naar mijn zin heb. Daarna blijf ik wel nog op De Savornin Lohmanschool, maar ga ik naar een andere groep. Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld van mij hebben! (En anders sta ik altijd open voor vragen).

Groetjes Mariëlle 

Denkt u aan… Pinda allergie:
Er mogen geen etenswaren waar noten of pinda`s inzitten meer mee naar school! In de ochtend mogen de kinderen fruit meenemen om te eten. In de middag mogen de kinderen water drinken. Lunch: De kinderen eten hun zelf meegenomen lunch. ( brood, evt. fruit).